Ontdek wat de horeca jou te bieden heeft

De horeca kent veel mooie beroepen waar jij je passie en vakmanschap in kwijt kunt. Of je nou graag de sterren van de hemel kookt in een restaurant, de lekkerste drankjes wilt serveren in de bediening, tot in de vroege uurtjes een feestje wilt bouwen met je gasten of hotelgasten een warme ontvangst wil geven bij de receptie. Er is geen sector zo afwisselend als deze en je kunt er volop je creativiteit in kwijt. Hieronder hebben we verschillende vakgebieden voor je op een rij gezet. Zo helpen we je graag om een baan te vinden die bij jou past.

Weet je al precies wat je wilt?

En wil je meer weten over de opleidingsmogelijkheden? Op horeca.nl vind je meer informatie over een opleiding en carrière in de horeca.

Kies een baan die bij jou past

Werken in de horeca is enorm veelzijdig. En verschillende functies vragen om verschillende vaardigheden. Kijk eens bij de verschillende vakgebieden en ontdek waar jij enthousiast van wordt.

3 goede redenen

Werken in de horeca is verrassend veelzijdig. Het is een dynamische branche waarin geen dag hetzelfde is. En er zijn ontzettend veel verschillende locaties en functies waar je voor kunt kiezen. Van jong tot oud en van onervaren tot professional, er is voor iedereen plek om in de horeca aan de slag te gaan. Kom werken in de horeca en ontdek het zelf.

Haal het beste uit jezelf

Binnen de horeca ontwikkel je jezelf op persoonlijk niveau. Ben jij verlegen of onzeker? Ervaring opdoen in de horeca is dan juist een échte aanrader!

Leven Lang Leren

Heb jij (nog) geen opleiding? Geen probleem. Iedereen is welkom in de horeca. Binnen deze branche zijn er volop ontwikkelmogelijkheden.

Combinatie privé en werk

Juist in de horeca is er ruimte voor flexibele werktijden, je kunt jouw werk daardoor goed combineren met een andere baan, je studie en je privéleven.

Kies voor een toekomst in de horeca!

Werken in de horeca is veel meer dan een bijbaan naast je studie. Het is een serieuze carrière met volop  doorgroeimogelijkheden. Het is verrassend en veelzijdig en biedt je niet alleen professionele, maar ook persoonlijke groei. Ontwikkel jezelf volop en kies voor een carrière in de horeca!