Hét vacatureplatform voor de horeca

Ben jij opzoek naar goede medewerkers om jouw team aan te vullen? En kun je wel wat hulp gebruiken bij het vervullen van je vacatures? Komwerkenindehoreca.nl is hét platform waar alles te vinden is over werken in de horeca, met hierop hét vacatureplatform voor horecaondernemers. Als jij de perfecte kandidaat zoekt in de horecabranche, is de dit dé plek om jouw vacature te promoten.

Exclusief voor leden van Koninklijke Horeca Nederland

Dit vacatureplatform is exclusief beschikbaar voor leden van Koninklijke Horeca Nederland (KHN). Ben je al lid? Fantastisch! Ga dan direct naar MijnKHN. Als je bent ingelogd kun je gemakkelijk en snel jouw vacatures plaatsen.

Nog geen lid van KHN?

Ben je nog geen lid van KHN? Dan is dit het perfecte moment om dat te veranderen. Lidmaatschap bij KHN biedt, naast toegang tot ons vacatureplatform, veel voordelen. Zo krijg je antwoord op al jouw ondernemersvragen, blijf je op de hoogte van relevante ontwikkelingen in de branche en profiteer je van de beste deals bij verschillende horecapartners. En samen met jou staan we nóg sterker om het verschil te maken voor horecaondernemers in ons land.