Welkom bij KomWerkenIndeHoreca

Welkom bij de sectie voor werkgevers van KomWerkenIndeHoreca, het toonaangevende vacatureplatform dat een initiatief is van Koninklijke Horeca Nederland in samenwerking met OnJobs. Als jij de perfecte kandidaat zoekt in de horecabranche, is dit dé plek om jouw vacature te promoten!

Exclusief voor Leden van Koninklijke Horeca Nederland.

We zijn trots dat ons platform speciaal beschikbaar is voor leden van Koninklijke Horeca Nederland (KHN). Dit betekent dat het plaatsen van vacatures exclusief is voor onze KHN-leden. Ben je al lid? Fantastisch! Klik HIER om direct naar MijnKHN te gaan. Na het inloggen kun je gemakkelijk en snel jouw vacature plaatsen en de beste talenten in de horeca bereiken.

Nog geen lid van KHN?

Ontdek wat je mist! Ben je nog geen lid van Koninklijke Horeca Nederland? Geen probleem, dit is het perfecte moment om lid te worden. Lidmaatschap bij KHN is niet alleen voordelig voor het plaatsen van jouw vacatures op ons state of the art platform, maar biedt ook vele andere voordelen. Van netwerkgelegenheden tot exclusieve toegang tot evenementen en resources in de horecabranche – het lidmaatschap bij KHN opent deuren naar talloze mogelijkheden.
Klinkt dit als een kans die je niet wilt missen? Klik dan HIER voor meer informatie over het lidmaatschap en ontdek hoe je deel kunt uitmaken van onze dynamische en groeiende gemeenschap.

Samen Groeien in de Horeca

KomWerkenIndeHoreca, ondersteund door OnJobs en Koninklijke Horeca Nederland, zet zich in om horecaprofessionals te verbinden met de beste banen in de branche. Wij begrijpen de unieke uitdagingen en kansen binnen de horeca en streven ernaar om werkgevers en werknemers te ondersteunen in hun professionele ontwikkeling.